ENTER WEBSITE

TMC Training & Coaching

Zet koers naar resultaat!!

TMC training en coaching richt zich op het vergroten van de waarde van mensen voor mensen en organisaties.

Door mensen te begeleiden in het ontwikkelen van hun persoonlijk leiderschap en het inzichtelijk maken van de diverse gedragsstijlen in communicatie ontstaan bewustwording en flexibiliteit in gedrag en handelen. Zelfsturend vermogen, gedeeld eigenaarschap, pro-activiteit en creativiteit van mensen en teams worden hierdoor intrinsiek gestimuleerd en ontwikkeld.  Belangrijk, want uw mensen en organisatie hebben dagelijks te maken met onze constant veranderende wereld. Om flexibel te kunnen zijn én blijven wordt het creatieve-, adaptieve- en lerend vermogen van uw mensen afgestemd op bedrijfsmatige processen en de behoefte van uw (potentiële) klanten.

Ieder traject start met een analyse van uw organisatie, het vaststellen van de behoefte en het gewenste resultaat. Vervolgens wordt desgewenst van iedere deelnemer een uitgebreide Ensize DISC- en drijfveren analyse afgenomen om te inventariseren hoe uw mensen doen wat ze doen, wat hun competenties en valkuilen zijn en hoe hun waarde voor uw organisatie behouden dan wel vergroot kan worden. 

De vertaalslag naar de praktijk is een essentieel onderdeel van deze effectieve aanpak: van inzicht naar doelen, daden en aantoonbare resultaten! 

 

TMC Training & Coaching

WAT

Business Training & Coaching

Business Training & Coaching

Hoe maakt uw organisatie hét verschil in deze complexe tijden? Hoe gaan uw mensen om met een nieuwe aanpak of veranderingen? Hoe komt en blijft uw organisatie op koers naar succes?

Wat ons betreft zijn mensen de belangrijkste toegevoegde waarde voor een organisatie. Mensen zorgen er samen voor dat een visie of ambitie realiteit kan worden. En juist daarom ligt  onze focus op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, het ontdekken en stimuleren van kwaliteiten, gedeelde waarden en gedeeld eigenaarschap. Voeg daar effectief communiceren aan toe en alle 'soft skill' ingrediënten voor het onsluiten van potentieel en een optimale performance zijn aanwezig!

Ultimate Team Challenge

Ultimate Team Challenge

Motiveer uw team met blijvend resultaat! TMC organiseert unieke teambuilding sessies aan boord van snelle wedstrijdjachten en authentieke Lemsteraken op basis van DISC Management en NLP.  

Tijdens deze actieve sessies boordevol uitdaging en plezier optimaliseren en stimuleren wij het onderlinge vertrouwen, de communicatieve vaardigheden en creativiteit van het team op een effectieve en resultaatgerichte wijze.

Laat u inspireren en lees verder voor de uitgebreide mogelijkheden!

Training & Workshops

Training & Workshops

The Mind Coach geeft training en workshops op het gebied van Klantgerichte Communicatie en Persoonlijk Leiderschap.

Personal Coaching

Personal Coaching

Tijdens een persoonlijk en op maat gemaakt coachingstraject werk je effectief aan je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap om onder alle omstandigheden zo positief mogelijk in het leven te kunnen staan. Bewustwording van je onbewuste gedrag, overtuigingen, patronen en keuzemogelijkheden zorgen voor inzicht , groei en motivatie om de door jou gewenste veranderingen te bereiken en uitdagingen aan te gaan. Ontdek je persoonlijke kompas en kom aan het roer van je eigen leven staan!

HOE

 Vertrouwen en zelfsturend vermogen

Gebaseerd op het  gewenste resultaat bieden wij praktisch toepasbare inzichten om proactief de gewenste verandering te bewerkstelligen en gestelde doelen te realiseren. De vertaalslag naar de praktijk is een essentieel onderdeel van onze krachtige maatwerk aanpak. De praktische toepassing van verworven inzichten en tools zorgt voor een snelle leercurve! Met persoonlijke actieplannen, rollenspellen, teambuilding en coaching-on-the-job borgen we samen blijvend effectief gedrag. Daarbij staan respect, vertrouwen, een grote dosis humor, creativiteit en integriteit centraal.

Ik werk samen met toptrainers en coaches die het menselijk aspect net zo waardevol vinden als ik en zich met passie inzetten om samen koers te zetten naar resultaat. 

Uitgangspunt in training & coaching is zelfsturing: inzichten en tools worden aangereikt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zodoende tot een concrete en heldere oplossing te komen voor dat wat er speelt. Zo halen we samen het maximale uit een traject.

Uitgaande van de wensen en doelstellingen bieden wij op maat gemaakte programma's voor mens- en teamontwikkeling. Wij werken bij voorkeur met Ensize DISC® en 360• feedback om een heldere analyse te kunnen maken. Deze analyse kan zowel individueel als in teamverband aangeboden worden op basis van communicatie, leiderschap, sales of teamsamenstelling.

 

HOE

WIE

Petra Koomen

Petra Koomen kan bogen op een jarenlange internationale management & consultancy carrière binnen diverse (eigen) ondernemingen en heeft ruim 20 jaar in het buitenland (België, Spanje, Bali en Aruba) gewoond. 

Ze deelt haar ruime internationale kennis en ervaring met mensen en organisaties om deze doelgericht te begeleiden in de gewenste verandering. In B2B en B2C maken uw mensen hét verschil en juist daarom combineert Petra haar trainingen met doelgerichte persoonlijke begeleiding. DISC, Communicatie- en Leiderschapstrainingen combineert zij waar mogelijk met haar passie voor zeilen: een uitdagende setting om competenties en doelen op koers te zetten naar daden en resultaat! 

Petra is o.a. Master in NLP, Psychodynamisch Coach en Ensize DISC Trainer en onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak en focus op de ontwikkeling van de potentie en waarde van mensen binnen organisaties.

Petra Koomen

CONTACT

TMC Coaching & Training

DISC Assessments

P&O Advies

Petra Koomen

Telefoon: +31 6 484 877 46
Email: petra@tmctraining.nl

Bierkade 30

3261 KA Oud-Beijerland (ZH)

KVK: 61669792
BTW: NL136238105B01

Met speciale dank aan Sander van der Borch Photography

Wilt u ook koers naar resultaat zetten? De waarde van uw mensen en organisatie vergroten? Neem dan contact met mij op middels het onderstaande formulier.

Binnen enkele minuten ontvangt u een verificatiemail en neem ik binnen 24 uur contact met u op.