DISC Leadership in Communication Seminar

Wilt u een peptalk voor uw medewerkers? Wilt u uw relaties inspireren? Extra toegevoegde waarde tijdens uw evenement? Tijdens dit inspirerende seminar vertel ik u wat de invloed van communicatie op gedrag is, wat de waarde voor een organisatie kan zijn en hoe u dit kunt stimuleren.

We leven in een wereld waar, net als in zeilen, verandering de enige constante factor is.
Het vereist continue navigeren en bijsturen en soms het roer omgooien om een aanvaring te ontwijken. En hoe flexibel is je bemanning als je op de klippen dreigt te lopen?  Is het dan ieder voor zich of zet je er samen je schouders onder om zelfs onder zware omstandigheden eruit te halen wat erin zit? Welke vorm van Leiderschap past hierbij? Hoe kun je je teamperformance optimaliseren? Hoe kun je zelf en als organisatie aan het roer van je ambitie blijven staan?

SMART Leiderschap gaat over de waarde van mensen. Beginnend bij Persoonlijk Leiderschap eindig ik bij Responsabiliteit  : "De mate waarin mensen en organisaties op het juiste moment de juiste dingen doen....effectief gedrag dus!"

Hoe doe je dát? Tijdens dit inspirerende seminar gebruik ik mijn passie voor wedstrijdzeilen als metafoor, en deel ik mijn visie hoe je onder alle omstandigheden het beste uit jezelf en je team kunt blijven halen en samen op koers naar succes kan blijven in deze uitdagende wereld! 

Petra heeft tijdens één van onze netwerk bijeenkomsten met veel passie een korte seminar gegeven. Businessleden van The Company Golf Club zijn veelal ondernemer. De vraag voor hen is hoe in constant wisselende omstandigheden “koers naar succes kan worden gehouden”. Petra introduceerde VUCA, voor veel deelnemers een nieuwe naam voor een situatie waarin zij zich iedere dag begeven. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden over leiderschap in de maritieme wereld wist Petra een flinke groep ondernemers ruim een half uur te boeien met een interactieve sessie. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een sportieve aftrap met een flinke dosis snelheid, (management) inhoud en inspiratie.     

Ferry van Dongen

The Company Golf Club augustus 2015

 

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Petra Koomen, telefoon 06 484 877 46, petra@themindcoach.nl.

DISC Leadership in Communication Seminar