Managementcoaching

Van leidinggeven naar LEIDERSCHAP

Wilt u onder alle omstandigheden optimaal kunnen blijven presteren? En medewerkers kunnen motiveren hetzelfde te doen? Vooral onder stressvolle omstandigheden Inzicht krijgen in uw stijl van leidinggeven? Uw stijl van communiceren? En hoe u deze kunt aanpassen aan wat de situatie op dat moment verlangt? Wilt u uw invloed vergroten en weten wat u kunt doen om uzelf en uw medewerkers in de gewenste richting te bewegen bij een noodzakelijke koerscorrectie?

De maatwerktrajecten van TMC Training & Coaching leggen de focus op het vergroten van uw flexibiliteit in denken en handelen, het transformeren van problemen naar kansen en het creëren van een omgeving waarin kwaliteiten, gedeelde waarden, verantwoordelijkheden en het besef van gedeeld eigenaarschap voor een optimale performance zorgen.

Aanpak met Impact!

In een uitgebreid voortraject maken wij een analyse van de organisatie, de medewerkers, uitdagingen, doelen en gewenste resultaten. Op basis hiervan bepalen we samen de gewenste invulling en borging van het traject. Om snel tot het gewenste resultaat te kunnen komen, start ieder traject met een uitgebreide DISC analyse van uw leiderschapsstijl en drijfveren, eventueel aangevuld met een 360° Feedback analyse.

Ieder maatwerktraject kan ook in teamverband worden gevolgd, desgewenst in combinatie met een actief en praktijkgericht teambuilding programma.

Interesse? 

Neem voor meer informatie contact op met Petra Koomen, telefoon 06 484 877 46, petra@tmctraining.nl.

Managementcoaching
“U ziet wel waar het schip strandt? No way!”