Psychisch verzuim coaching & preventie

Beter Jezelf!

Verdriet, spijt, balans tussen privé en werk, burn-out, ziekte, stress, trauma, schuldgevoel of echtscheiding..... Soms wordt het je allemaal teveel en weet je niet meer waar je de energie vandaan moet halen om het leven van alledag aan te kunnen. Je hebt behoefte aan een luisterend oor en iemand die je kunt vertrouwen én die je op een resultaatgerichte en respectvolle wijze kan helpen om weer in je persoonlijke kracht te komen. Je weer beter jezelf en gelukkig te voelen!

In slechts enkele sessies bereik je de door jou gewenste positieve verandering met blijvend resultaat. Snelle en effectieve technieken uit NLP, Time Line Therapy, Mindfulness en Systemisch werk helpen je bewust te worden van de oorzaak van je negatieve emoties, je belemmeringen en de kracht van je gedachten. Ze bieden je handvatten die je onder alle omstandigheden kunt inzetten om in je kracht te komen én te blijven. Vaak voel je al na één sessie een positieve verandering en heb je een goede basis gelegd om op jouw persoonlijke kompas te varen, overzicht te krijgen en het roer van je leven weer in handen te hebben!

Het uitgangspunt van coaching is zelfsturing. Dat betekent dat je direct toepasbare inzichten ontwikkelt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zodoende tot een concrete en heldere oplossing te komen. Respect, vertrouwen en integriteit behoren tot de kernwaarden van mijn begeleiding.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Petra Koomen, telefoon 06 484 877 46, petra@themindcoach.nl.

Psychisch verzuim coaching & preventie